TR Products
       Etusivu             Yritys             Blogi             Ajankohtaista             Kuvagalleria             Linkit             Ota Yhteyttä         
 
  Verkkokauppa
HEITTOKALASTUS
VETOUISTELU
TÄKYSYÖTIT
PERHOKALASTUS
PERHONSIDONTA
VENEVARUSTEET
JIGIKALASTUS
   
  OSTOSKORI
 
 
  Venegrillit
85.00 €
  Nyt tarjoushintaan: (59.90) €  
  TOIMITUS- JA MAKSUEHDOT
  TIETOSUOJASELOSTE
  KÄYTTÖEHDOT
  USEIN KYSYTTYÄ
  HYÖDYLLISTÄ TIETOA ABC
   
   
Paytrail

Valitse vuosi ja kuukausi:

Back to basics - Kuhanuistelua Näsijärvellä.

09.07.2013

Maanantaina päästiin kuhajahtiin Näsijärvelle parin vuoden tauon jälkeen. Tällä kertaa teemana oli perusasiat, mistä homma itse asiassa lähti 90- luvulla. Nyt unohdettiin iso vene kotiin ja turhat hienoudet. Nyt keskityttiin ketterään kuhanpyyntiin ja pienemmällä veneellä päästiin kopaisemaan paikkoja, jotka isolla veneellä kierretään kaukaa. Takilat myös unohdettiin kotiin, 10 vapaa sai riittää tällä kertaa.

Vesille kaarrettiin noin yhdeksän maissa ja kuhansyönti olikin juuri käsillä. Alkoi oli erittäin aktiivista kuhansyöntiä ja noin kymmenen aikaan oli jokaisessa vavassa kuha kiinni. Vauraimman tuntuista jo otettiin sisään, mutta siima löystyi peräaallossa ja se kuha menetettiin. Valtaosa kuhista oli tuollaista 45cm mittaista, mutta kaksi näistä oli ruokakalan kokoista. Kun täällä tuntui olevan pientä kuhaa, niin kaarroimme syvänteeseen. Meidän kokemuksen mukaan, isomukset otetaan syvän päältä ei karikoilta.

Ottipaikan kaartaminen tuotti ensiksi neljä kappaletta haukia, joten laji oli väärä. Yksi hauista oli laittoi jo hieman kampoihinkin. Painoa vihertävällä pedolla oli 3.5kg.

Dorado Deadfish 10cm väri P - Hauen kiduksissa

Nyywe ja hauki 2013

 

Lopulta kun löysimme ajolinjat, niin syvänteen päältä iski Deadfishiin illan isoin kuha. Plaanari peruutti mukavasti ja hieman toivoimme vieläkin vauraampaa kuhaa. No tästä on kuitenkin hyvä avata kausi. Vedenlämmöt luokkaa 17.8 - 18.6 astetta. Paras syönti klo 21-22.30. Iso kuha tuli 23:30.

 

Dorado Deadfish 10cm väri SP - Kuha 2.7kg.

Kuha 2.7kg 2013

 

 

Tulevana viikonloppuna on Näsin Uistelu, joten varmasti kuhaa nousee puntarille. Ja onhan sitä näsijärvestä tänä kesänä noussut oikein mukavasti, isoakin tuollaista 4-5 kg kalaa. Kisat jäävät meiltä väliin, mutta kireitä kisaan!



 
 
© Copyright TR-Products 2011 Platform by NettiTrade, Design by Studio Obra